torsdag den 31. januar 2013

Pixibogs etuier

Før jul begyndte jeg at være lidt kreativ igen, efter at have holdt pause i nogle måneder. Jeg har ikke fået sat ind på min blog, hvad jeg har lavet, men det kommer nok lidt efter lidt.

Jeg har bl.a. fået lavet to pixibogs etuier til min niece på 15. mdr. De blev rigtig godt modtaget. Jeg skal nok lige sy et par stykker mere til hende på et tidspunkt. Det er smart, at man lige kan putte nogle pixibøger i et etui, hvis man skal have dem med i tasken. Jeg har fundet en DIY her2 kommentarer:

 1. Hej Birgitte.
  Det er nogle skønne etuier du har syet, jeg har selv tænkt på at prøve at sy nogle til mine dejlige dagplejebørn.

  God aften
  Tanja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tanja

   Tak for det. De var faktisk rimelig nemme at sy, og jeg synes, det er en god idé, hvis du laver nogle til dine dagplejebørn. Det vil de helt sikkert blive glade for. Min niece er i hvert fald glad for dem, og hun kan selv åbne dem og tage bøgerne ud, fordi jeg har sat velcrobånd på i stedet for en knap, som jeg har set andre steder. Jeg vil sy et par stykker mere, som skal være lidt større, så der bliver plads til flere bøger i en, og at der så også er plads til de pixibøger, som er lidt større end normalt.

   Kh Birgitte

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.