tirsdag den 26. februar 2013

Endelig... En elefant...

I går fik jeg en bunke lapper fra Pia, som ikke har nogen blog. Hun har været med i bloglegen hos nogle andre, og jeg havde spurgt hende, om hun ville bytte med mig. Hun havde fået de lapper, hun skulle bruge og var i gang med tæppet, men hun havde nogle lapper i overskud, og dem ville hun gerne sende til mig. Det var jo sødt af hende.

Til min store glæde var der en elefant lap imellem! Jeg har set rundt omkring, at nogle af dem jeg har byttet med, har sendt elefanter til andre, men indtil nu havde jeg ikke fået nogen lap med elefanter, og det syntes jeg var lidt ØV :-( Jeg kunne selvfølgelig bare selv have sat noget elefantstof i, for det har jeg en del af, men det ville være sjovere, hvis jeg havde fået noget fra andre. Så nu har jeg en fin elefant at sætte i mit tæppe. Det var dejligt :-)

Jeg venter stadig på lapper, som blev sendt til mig i onsdags!!! De er ikke kommet frem endnu.


2 kommentarer:

 1. Hej Birgitte

  Det er jeg rigtig ked af mine lapper til dig stadig ikke er dukket op. :( Jeg sender dig nogle nye lapper og håber de dukker op :)

  Knus Kristina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kristina

   Vent bare et par dage. Måske dukker de op. Jeg har i dag fået lapper fra en, og brevet var stemplet den 21.! Så det kan åbenbart godt tage lang tid med et brev. Min veninde sendte engang et brev til mig fra Holstebro, og det blev sendt som A-post og der gik over en uge, før jeg fik det!

   Knus Birgitte

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.