fredag den 1. marts 2013

Tæppe og kameraetui

I går syede jeg et etui til mit kamera efter denne fine DIY Jeg ville gerne prøve at lave et, hvor syningerne ikke blev synlige på indersiden. Det gik også fint nok... Lige indtil jeg fik det vendt om og opdagede, at jeg havde syet elastikken fast imellem forside og foer!!! I får lige et billede af den alligevel, men det forklarer, hvorfor der bare er en knap men ingen elastik! Jeg skal sy et nyt på et tidspunkt, og så må jeg se, om jeg kan finde ud af at lave det sådan, at elastikken kommer fri og kan bruges.


Sent i aftes sad jeg og syede dette tæppe færdigt. Jeg manglede at lave kantbånd og sy det på. Det drillede, så derfor tog det lang tid. Jeg fik også lavet et kantbånd til et andet tæppe i samme farver men med et andet mønster. Jeg nåede bare ikke at sy det på. Men så er det klar til at blive syet på. Tæpperne har jeg lavet sådan, at de lige passer til at tage over benene, når vi sidder og ser fjernsyn om aftenen, hvis det er koldt.


3 kommentarer:

 1. Det her tæppe er også rigtig flot, og endnu en teknik. Sjovt med alle de teknikker, får bare lyst til at prøve dem ALLE, men så drukner vi nok i tæpper.
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var også noget med at sy og skære. Det var vist først skære en firkant over, så sy og så skære igen. Kan ikke helt huske det. Jeg har en veninde, som syr meget patchwork, og hun har på et tidspunkt sendt en masse youtube link til mig. Det er derfra, jeg har prøvet at lave de to tæpper.
   Er du ikke allerede ved at drukne i tæpper? ;-)

   Slet
  2. Nej nej slet ikke endnu, har "kun" syet patchwork i 2½ år, så der er plads til lidt mere endnu ;-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.