torsdag den 30. maj 2013

Endelig færdig!

Så lykkedes det langt om længe at få denne lille taske færdig! Det har også "kun" taget 13 mdr :-( Jeg lovede en i april sidste år at lave den men havde lige nogle projekter at færdiggøre først. Kom i gang med den i august men fik problemer med min hånd og kunne ikke flette den. I november spurgte jeg en om hjælp til at flette og jeg fik den tilbage til jul. Har haft den liggende siden og skulle bare sy ringene sammen og sætte lynlås i. NU måtte den laves færdig så jeg ikke skal flytte den med til vores nye lejlighed.

Jeg har prøvet en ny måde at sy bunden sammen på. Det blev ret godt og ligner næsten, at den har en flad bund :-) Ingen strittende led som hvis man ellers bare syr ringene sammen til en bund. Jeg brugte vejledningen fra denne hjemmeside, da jeg syede bunden.
Den er flettet af tegneserier med Superman, Batman osv til en pige, som er superhelte fan :-) Det er hendes mor, der spurgte, om jeg ville lave sådan en. Bliver spændende at se hvad hun siger til den.

2 kommentarer:

  1. Hvor er den blevet super fin, er det min vejledning du har anvendt ;-) ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det, billederne er ikke for gode. Jeg prøvede at blogge fra min iphone, må vist lige tage nogle billeder og lægge ind via computeren i morgen. Nej, det er ikke din vejledning, jeg har anvendt. Jeg har lige sat linket ind til den vejledning, jeg har brugt ;-) Super god vejledning jeg fandt på nettet. Jeg havde ikke set, at du havde vejledning til at sy bunden ;-)

      Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.