Om mig / kontakt

Jeg hedder Birgitte, er 43 år og bor i Østjylland sammen med min mand og to marsvin. Jeg har siden efteråret 2011 været "opslugt" af blogverdenen og tænkte, at jeg også ville være med og oprettede derfor selv en blog, hvor jeg kan skrive lidt om de ting, jeg laver. Oprindeligt var det bare ment som en liste til mig selv over de ting, jeg laver. Men det er da hyggeligt, at I vil læse med også :-)

Oprindeligt oprettede jeg bloggen, fordi jeg var begyndt at flette tasker af papir m.m. Det er efterhånden gået over til, at jeg ikke fletter ret meget mere, fordi jeg fik seneskedehindebetændelse i min hånd og har døjet meget med det. Derfor er jeg begyndt at sy noget mere i stedet for at flette. Jeg har syet mobiletuier og patchworktæpper. Desværre har jeg glemt at tage billede af to tæpper, som er givet væk. Jeg synes, det er ret sjovt at sy patchwork, så jeg tror, det bliver det, jeg får lavet fremover.

Derudover laver jeg også slægtsforskning, som jeg begyndte med i foråret 2011 efter at have været på kursus med en, som kunne hjælpe mig i gang med det, da jeg længe havde haft lyst til at begynde men ikke vidste, hvordan jeg skulle gøre. Jeg synes, det er meget spændende at finde oplysninger om familien. Indtil videre er jeg kommet tilbage til 3 x tipoldeforældre. Desværre har min slægtsforskning ligget stille et stykke tid nu, fordi jeg kom i gang med at flette tasker og sy patchwork. Men jeg skal helt sikkert i gang med det igen.

****************************************************************************
Har du spørgsmål til et indlæg, ris, ros eller andet, du vil dele med mig, er du velkommen til at sende mig en mail på: elegantelefantblog@gmail.com