mandag den 24. juni 2013

Flytning og instagram

Jeg må indrømme, at jeg som så mange andre synes, at det er meget hurtigere lige at smide et billede på instagram end at lave indlæg her på bloggen. Men nu får I lige lidt af de billeder, som jeg har taget i den sidste tid. Her står den på masser af flyttekasser, som skal pakkes!

Mysli er blevet til Grønskæg... Hun har guffet mælkebøtter på livet løs... De står hver dag og tigger, når min mand kommer ind af døren, fordi det er ham, der henter mælkebøtter til dem, og så bliver der rigtig guffet. Det bliver svært at skulle vænne dem af med det igen til efteråret.Jeg har været en tur i Hammerum med min mor, og det var stof-himlen, tror jeg! Der var godt nok meget fint stof. Jeg skulle finde noget ensfarvet, som skal bruges til puder og tæpper til vores nye stue.

2 kommentarer:

 1. Hvad hedder den fine butik i Hammerum, måske den skal besøges næste gang jeg er i Ikast for at se Volleyball, så kunne jeg godt lige køre der forbi tror jeg. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene
   Den hedder "Kølkær Stof og Hobby" og ligger næsten lige, når man kører ind i Hammerum fra Ikast-siden. Så vidt jeg husker, skal man til venstre lige efter tankstationen, og så ligger den omme bagved nogle andre bygninger. De har også en hjemmeside: stofkarsten.dk Det er en "farlig" butik at komme ind i!!!
   Kh Birgitte

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.