mandag den 18. marts 2013

Mobiletui og tæppe

Jeg har i weekenden syet et mobiletui til mig selv. Jeg syntes, at det var på tide at få lavet et til mig selv, og jeg ville igen prøve Mettes DIY til et etui uden synlig søm indvendig. Sidste gang fik jeg syet elastikken fast indeni! Denne gang var jeg opmærksom på det og sørgede for, at elastikken blev bøjet ned, så jeg ikke fik syet den fast igen. Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet :-) Det ender nok med at blive et etui til mit kamera i stedet for det, som jeg fik syet elastikken fast indeni. Så må jeg sy et etui mere, som jeg kan bruge til min mobil.


Jeg har i weekenden også fået syet kant på et tæppe, som jeg havde syet færdig inden min ferie og kun manglede kant på. Det er i stil med det her, men de er lidt forskellige i den måde, de er syet på. Men nu har både manden og jeg et lille tæppe at tage over benene, når det er koldt om aftenen og vi ser fjernsyn. Der er en fejl på dette tæppe! Kan du finde den? ;-) Jeg gad ikke at lave det om, da jeg opdagede det, da det "bare" var et tæppe til os selv. Hvis det havde været til andre, havde jeg selvfølgelig lavet det "ordentligt"!2 kommentarer:

 1. Hej Birgitte.
  Mon ikke det er det her tæppe du talte om på Pinterest?? Det er rigtig fint. Fejlen?? Du har ikke være konsekvent på hvordan du vender dine blogge, så det giver en ens mønster eller??? Synes nu stadig det er rigtig sødt.
  Kram Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene
   Det er nemlig det her tæppe :-) Fejlen er, at der er et sted, hvor to blokke ved siden af hinanden vender ens. Det var meningen, at de alle skulle vende forskelligt, og at der ikke skulle være nogen ved siden af hinanden, der vendte ens.
   Kh Birgitte

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.